Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه شورای اداری شهرستان فراهان با حضور استاندار مرکزی برگزار شد، در این جلسه نماینده تفرش، آشتیان و فراهان از کمبودها و کم کاری برخی از مسئولان گلایه کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فراهان خبر؛ محمود زمانی قمی، استاندار مرکزی، درجلسه شورای اداری شهرستان فراهان با اشاره به لزوم رعایت اخلاق از سوی مسئولین گفت: رعایت اخلاق اسلامی برای همه افراد و در تمام امور واجب است اما مسئولان باید دقت بیشتری داشته باشند و اخلاق اسلامی را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مسئولان و مدیران باید گشاده رویی و اخلاق نیکو را یکی از ارکان اصلی قرار دهند و بدانند اگر دهها شرایط مدیریت در کسی جمع باشد، اما اخلاق پسندیده در او نباشد شکست خواهد خورد.

زمانی قمی اظهار کرد: حضرت علی(ع) اسوه برجسته ما در اخلاق است و ما به عنوان حکومت اسلامی وظیفه داریم که توجه جامعه را به سمت این اسوه ها معطوف کنیم.

استاندار مرکزی گفت: اسطوره ها برای ما اسوه نیستند و جامعه اسلامی با وجود اسوه های دینی نیازی به اسطوره سازی ندارد.

وی افزود: متاسفانه افرادی در پشت تریبون ها اخلاق را رعایت نمی کنند و این به دور از اخلاق حضرت علی(ع) است.

زمانی قمی گفت: حکومتی که بر اساس مبنای دینی اداره می شود باید در همه توفیقات برجسته باشد، بهترین تبلیغ در جامعه امروزی اشتغالزایی و تولید است.

استاندار مرکزی با اشاره به مطالبات مردم دهستان تلخاب گفت:خواسته مردم این دهستان به حق است و باید در تحقق این امر تسریع شود.

وی افزود: شهرستان فراهان با توسعه مراکز فنی و حرفه ای، سهم بسزایی در اشتغال دارد. یک بیکار با مهارت فرصت های بیشتری در بازار کار دارد.

زمان قمی اظهار کرد: شهرستان فراهان یک شهرستان نوپا است و باید مدیران استانی تلاش خود را برای تکمیل چارت نیروی انسانی و احداث ساختمان ادارات پیگیری کنند و اینخواسته بحق مردم این دیار است.

نماینده تفرش، آشتیان و فراهان؛

استان صنعتی مرکزی توجه بیشتری برای حل مشکلات اقتصادی نیاز دارد

محمد حسینی، نماینده تفرش، آشتیان و فراهان نیز در این جلسه گفت: با توجه به آثار تحریم‌ها و صنعتی بودن استان مرکزی، صنعت این استان برای حرکت و پیشرفت، نیاز به تلاش و پشتکار و انسجام بیشتری برای حل مشکلات اقتصادی دارد.

وی افزود: تیم اقتصادی استان برای برون‌رفت از مشکلات صنعت تلاش‌هایی انجام داده اما باتوجه به حجم این مشکلات آثار این تلاش ها را کمتر می‌ بینیم.

حسینی اظهار کرد: کمتر از یک دهه از شهرستان شدن فراهان می گذرد اما هنوز انتظارات مردم در این شهرستان محقق نشده است.

مسئولان در تکمیل چارت اداری فراهان کوتاهی می کنند

نماینده تفرش، آشتیان و فراهان بیان کرد: در برنامه ریزی های شهرستان فراهان تاکنون طرح ملی برای این شهرستان در نظر گرفته نشده است و این شهرستان از اعتبارات ملی که حدود ۸۵ درصد اعتبارت کشوری به آن تخصصیص می یابد، محروم است.

وی بیان کرد: متاسفانه برخی از مسئولان در تکمیل چارت اداری این شهرستان کوتاهی می کنند، در بازدید معاون امور اداری و استخدامی کشور از فراهان بنا شد که مدیران استانی درخواست خود را در تکمیل چارت اداری شهرستان فراهان ارسال کنند اما تاکنون اقدامی در این موضوع صورت نگرفته است.

حسینی گفت: در بخش بهداشت و درمان تاکنون خیران فراهانی حدود ۳ میلیارد تومان برای راه اندازی بیمارستان فراهان هزینه کرده اند اما بخش بستری بیمارستان که با حضور قائم مقام وزیر افتتاح شد، هنوز به بهره برداری نرسیده است.

نماینده تفرش، آشتیان و فراهان تصریح کرد: تامین آب سالم از مهمترین دغدغه های مردم این شهرستان است، آب آشامیدنی مر کز شهرستان از کیفیت لازم برخوردار نیست و در حال رایزنی برای طرح مطالعاتی آبرسانی به این شهر هستیم.

وی گفت: ما همراه دولت هستیم اما دلیلی بر این موضوع نیست که مشکلات و مطالبات مردم را بیان نکنیم.

امام جمعه فرمهین؛

دولت به فکر ارتقای معیشت مردم باشد

فیض کرمیان، امام جمعه فرمهین گفت: ما باید همواره واعظ نفس خود باشیم و بدانیم که مسئولیت، امانتی برای خدمتگزاری به مردم است.

وی افزود: مسئولان باید به خدمت به مردم اهتمام داشته باشند و سبب سلب اعتماد مردم از مسئولان نشوند.

فیض کرمیان اظهار کرد: دولت دوازدهم در انتخاب مسئولین، خدمتگزاری و روحیه انقلابی را ملاک قرار دهد و به فکر ارتقای معیشت مردم باشد.

امام جمعه فرمهین گفت: در شهرستان شاهد رشد بیکاری و افزایش مهاجرت از روستاها هستیم.

وی افزود: دولت باید پول گندم کشاورزان را به موقع پرداخت کند تا کشاورزان در پرداخت زکات خود به مشکل برنخورند.

فیض کرمیان خواستار تسریع در شهریت تلخاب و تامین اعتبارات برای ادامه ساخت مصلی شهرستان شد.

فرماندار فراهان؛

کاهش ۲۵ درصدی تولید گندم در شهرستان فراهان

سجادی، فرماندار فراهان در این جلسه گفت: نرخ بیکاری در شهرستان فراهان ۸.۵ درصد است و از سال گذشته تاکنون ۱۵۰ نفر در بخش صنعت فراهان مشغول به کار شده اند.

وی با اشاره به کشاورزی فراهان افزود: در سال گذشته ۴۴ هزار تن گندم در این شهرستان تولید شده است و امسال تاکنون به دلیل شرایط جوی این میزان به ۳۳ هزار تن کاهش یافته و ۲۵ درصد تولید گندم کاهش داشته است.

سجادی اظهار کرد: ۵۰ درصد از پول گندم کشاورزان شهرستان پرداخت شده است و در سطح استان ۲۵۰ میلیارد ریال پول گندم به حساب کشاورزان واریزشده است.

فرماندار فراهان گفت: در راستای مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی ۲۰۵ هکتار از اراضی آبی شهرستان به آبیاری تحت فشار تجهیز شده است و یک میلیارد و سیصد تومان کمک بلاعوض از اعتبارات دولتی به این بخش شده است.

وی بیان کرد: در سال گذشته ۶۰۰ میلیون تومان وجوه زکات در شهرستان پرداخت شده و این شهرستان رتبه اول در جمع آوری زکات بین شهرستان های استان را کسب کرده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۵۶۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۰ درصدی تولید گل محمدی در گناباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی گناباد با اشاره به این که امسال میزان سطح زیر کشت گل محمدی در گناباد با ۲ هکتار افزایش نسبت به سال قبل به ۵۰ هکتار رسید افزود: از مجموع ۵۰ هکتار زیر کشت این محصول ۴۸ هکتار، بارور و ۲ هکتار به صورت نهال است.

اسماعیل قربانی افزود: با توجه به افزایش سطح زیر کشت گل محمدی تولید این محصول در گناباد نسبت به سال قبل ۲۰ درصد افزایش یافت.

وی با اشاره به این که برداشت گل محمدی در شهرستان گناباد از ۲۵ فروردین ماه امسال آغاز شد و تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه دارد گفت: افزون بر ۱۴۰ تن گل محمدی تر از این زمینها برداشت می شود.

قربانی افزود: ارقام گل محمدی موجود در این شهرستان رقم‌های مخصوص گلاب گیری است و متوسط تولید برگ گل محمدی در هر هکتار سه تن است.

وی اضافه کرد: ۹۰ درصد گل محمدی برداشتی گناباد در صنعت گلاب‌گیری و باقی مانده آن به صورت گلبرگ خشک، غنچه خشک، مربا و سایر مصارف خوراکی استفاده می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت: یکی از ویژگی‌های مهم شهرستان گناباد و از جمله بخش کاخک که در منطقه بی‌نظیر است تنوع اقلیم توپوگرافی و اختلاف ارتفاع از سطح دریا است که این مساله افزون بر تاثیر در ارتقای کیفیت عصاره(اسانس) و گلاب تولیدی موجب افزایش تولید و برداشت گل محمدی در این شهرستان خواهد شد.

رییس اداره تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی گناباد گفت: در راستای تغییر الگوی کشت و با توجه به ارزش اقتصادی زیاد و نیاز آبی کم گل محمدی و سازگاری با اقلیم منطقه، توسعه باغ‌های گل محمدی شهرستان در دستور کار جهاد کشاورزی قرار گرفته است.

علی موذنی با اشاره به این که هم اکنون ۶۰ بهره بردار در شهرستان به کشت و کار گل محمدی مشغولند افزود : اصلاح الگوی کشت به عنوان یکی از سیاست‌های موردنظر در مواجهه با شرایط کم آبی شهرستان در دستور کار قرار گرفته است و در همین راستا، کشت گیاهان کم‌ آبخواه و استفاده از شیوه‌های نوین آبیاری از جمله ضرورت‌های فعلی کشاورزی شهرستان به شمار می رود.

وی ادامه داد: گل محمدی یکی از گونه‌های مهم گیاهان دارویی محسوب می‌شود که قابلیت کاشت در تمام مناطق شهرستان گناباد را دارد و جایگزین خوبی برای گیاهانی است که کشت شان در شهرستان دیگر مقرون به صرفه نیست.

او اضافه کرد: گل محمدی برداشتی از باغ‌های شهرستان گناباد توسط ۱۲ کارگاه سنتی فرآوری می شود و در طول دوره برداشت به طور متوسط هزار نفر روز کار در این شهرستان مشغول به کار هستند.

حدود ۱۲۰ تن گل محمدی سال گذشته از ۴۶ هکتار باغ‌های گناباد برداشت شد و با توجه به افزایش سطح زیر کشت این میزان امسال با ۲۰ تن افزایش به ۱۴۰ تن خواهد رسید.

۱۴ هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی گناباد با کشت و زرع بر روی ۲۰ هزار هکتار کشتزار آبی، هزار و ۷۰۰ هکتار دیمزار و پرورش ۵۰۰ هزار راس دام، سالانه ۸۷ هزار تن محصولات زراعی، باغی و دامی را تولید و روانه بازار مصرف می‌کنند.

مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

این شهرستان متشکل از ۲ بخش "مرکزی و کاخک" و چهار شهر "گناباد، بیدخت، روشناوند و کاخک" و ۱۰۶ روستاست.

دیگر خبرها

  • تولید ۳ درصد گندم کشور در شهرستان بیجار
  • در سفر استاندار به شهرستان بیجار چه گذشت؟
  • عالمان ذخایر بزرگی برای مردم هستند/بزرگداشت آیت‌الله فقیه
  • تخصیص ۴.۳ میلیارد ریال تسهیلات به مردم تنگستان
  • بیجار قطب تولید گندم در کشور است / لزوم رفع مشکلات مردم
  • کاهش ۲۱ درصدی حوادث ناشی از کار در ایلام
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید گل محمدی در گناباد
  • خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟