Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-09@12:15:58 GMT

فعالیت اقتصادی را به سمت سودآوری آنی سوق ندهید

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۷۹۱۶۲

فعالیت اقتصادی را به سمت سودآوری آنی سوق ندهید

یک کارشناس اقتصادی گفت: اصفهان استعداد گردشگری بالایی دارد و موقعیت برای توسعه این صنعت فراهم است بنابراین هر گونه برنامه ریزی بلندمدت در این زمینه می تواند تضمین کننده درآمدهای پایدار شهری باشد.

سید کمیل طیبی در گفتگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه تامین درآمد باید مبنای اصولی و پایدار داشته باشد، اظهارکرد: شهرها متناسب با شرایط اقلیمی، فرهنگی، جغرافیایی، سیاسی، جمعیتی و تاریخی تقسیم بندی می شود که بر اساس این موقعیت ها، مزیت نسبی پیدا می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در شهر بزرگ تاریخی، فرهنگی اصفهان مزیت نسبی بیشتر در زمینه گردشگری و توریسم است و درآمد پایدار می تواند از این طریق تامین شود.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: زمانی که سرمایه گذاری اولیه و برنامه منسجم وجود داشته باشد و زیرساخت ها تامین شود، گردشگری می تواند به عنوان درآمد پایدار تلقی شود.

طیبی به درآمدهای شهرهای صنعتی اشاره کرد و گفت: ارزش افزوده، عوارض و مالیات در شهرهای صنعتی به عنوان درآمدهای پایدار محسوب می شود، شهرهایی نیز هستند که با ایجاد مناطق ویژه اقتصادی همچون بازارهای اقتصادی درآمدزایی می کنند.

وی خاطرنشان کرد: خدمات مالی اداری، خدمات بیمه ای و بانکی همه می تواند تضمین کننده درآمدهای پایدار باشد و شهرداری نقش موثری در این زمینه خواهد داشت، البته اگر نگاه شهرداری به فعالیت های مالی مقطعی باشد، نمی تواند به درآمد پایدار دست یابد.

این کارشناس اقتصادی اظهارکرد: اگر نگاه شهرداری به فعالیت هایی باشد که محیط زیست را تخریب، سیستم حمل و نقل شهری و بافت شهری را مختل کند، به طور حتم به درآمدهای پایدار نخواهد رسید زیرا درآمدهای پایدار بر اساس نقشه و طرح جامع توسعه پایدار ایجاد می شود.

وی به تراکم فروشی شهرداری ها اشاره کرد و گفت: تراکم فروشی مبتنی بر طرح جامع نیست و آسیب آن را در همه شهرها مشاهده می کنیم، زیر این نوع درآمد که به نوعی موقعیت فروشی شهر محسوب می شود، درآمد بادآورده ای است که شهرداری ها را دچار مشکل می‌کند و به شدت از میزان درآمدهای پایدار می کاهد.

استاد تمام اقتصاد دانشگاه اصفهان ادامه داد: اگر تراکم فروشی در درآمدهای شهری پیش بینی شود به طور حتم با رکود ساختمانی شهرداریها با مشکل مواجه می شوند زیرا معمولا مسکن و ساختمان سازی دوره رکود و بحران دارد.

طیبی به شهرداری پیشنهاد داد: فعالیت اقتصادی را به سمت سودآوری آنی، زودگذر و تامین کننده جبران کسری بودجه خود سوق ندهد.

وی تاکید کرد: درآمدهایی پایدار است که شهرداری به صورت موثر در طرح توسعه شهر مشارکت داشته باشد در این شرایط متناسب با موقعیت شهر می تواند مزیت‌های بالقوه را به بالفعل برساند، اصفهان استعداد گردشگری بالایی دارد و موقعیت برای توسعه این مهم فراهم است بنابراین هر گونه برنامه ریزی بلندمدت در این زمینه می تواند تضمین کننده درآمدهای پایدار شهری باشد.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۷۹۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی استان سمنان

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان از افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان و به نقل از اداره کل امور مالیاتی استان، علی حسین‌پور اظهار کرد: سهمیه تعیین شده در قانون بودجه برای استان سمنان طی سال گذشته با مشارکت فعالان اقتصادی و مودیان مالیاتی محقق شد.

وی با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۱ به میزان ۲۷ هزار میلیارد و ۴۰۰ میلیارد ریال درآمد مالیاتی ثبت شد، افزود: طی سال‌های گذشته مالیات ارزش افزوده مبادی ورودی در وصولی استان‌ها لحاظ می‌شد، اما در سال ۱۴۰۲ این ردیف بودجه درآمدی ملی شد و در سهمیه استان‌ها قرار نگرفت.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با بیان اینکه طی سال‌های اخیر در کنار وصول درآمدهای مالیاتی، عوارض ارزش افزوده هم اخذ می‌شود، خاطرنشان کرد: این عوارض در اختیار شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، امور عشایر و فرمانداری‌ها بابت روستاهای بدون دهیاری قرار می‌گیرد.

حسین‌پور تصریح کرد: یک درصد مالیات سلامت به حساب وزارت بهداشت و همچنین ۲۷ صدم از ۹ درصد ارزش افزوده هم به حساب وزارت ورزش و جوانان و آموزش و پرورش واریز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه عوارض شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، امور عشایری و فرمانداری‌ها بابت روستاهای بدون دهیاری به طور مستقیم واریز می‌شود، افزود: سهم وزارت بهداشت و ورزش و جوانان به صورت متمرکز توسط سازمان مالیاتی کشور به حساب وزارتخانه‌های مربوطه واریز می‌شود.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با بیان اینکه سهم دهیاری و شهرداری‌ها به طور مستمر و ماهانه پرداخت می‌شود، اظهار کرد: توزیع ارزش افزوده شهرداری و دهیاری‌ها در استان سمنان طی سال‌های ۱۴۰۰، ۲ هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال، ۱۴۰۱، هشت هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال و ۱۴۰۲، ۱۳ هزار ۶۸۰ میلیارد ریال انجام شد.

حسین‌پور گفت: دو هزار میلیارد ریال سهم ارزش افزوده تا پایان فروردین ۱۴۰۳ به حساب شهرداری و دهیاری‌های استان واریز شد.

وی با اشاره به آخرین آمار سرشماری سال ۹۵ جمعیت استان سمنان گفت: به ازای هر نفر در این استان سرانه معادل ۱۹ میلیون ۴۸۰ هزار ریال طی سال ۱۴۰۲ مالیات ارزش افزوده توزیع شد، این میزان در سال ۱۴۰۱، ۱۲ میلیون ۵۱۰ هزار ریال بود.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با اشاره به اینکه کسب مالیات ارزش افزوده طی سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۶ درصد افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: پارسال برای حوزه بهداشت و درمان سه هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال، ورزش و جوانان ۴۸۶ میلیارد ریال سهم مالیات ارزش افزوده واریز شد.

حسین‌پور ادامه داد: ۱۱ میلیارد و ۲۷۰ میلیون ریال نیز به طور متمرکز به حساب خزانه دولت واریز شد تا از طریق معاونت علمی ریاست‌جمهوری در اختیار پارک علم و فناوری استان قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه شهرداری شاهرود سال گذشته دو هزار و ۸۲۷ میلیارد ریال عوارض دریافت کرد، افزود: دهیاری‌های این شهرستان با توجه به شاخص جمعیتی روستاها ۷۱۶ میلیارد ریال عوارض دریافت کردند.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی اظهار نامه‌های مالیاتی در استان، تصریح کرد: شناسایی مودیان فرار مالیاتی یکی از عوامل این افزایش بود.

حسین‌پور با بیان اینکه ۶۱۰ مورد گزارش فرار مالیاتی طی دو سال گذشته گزارش شد، اظهار کرد: این گزارش‌ها از طریق همکاران در دسترسی به اسناد و مدارک و همچنین بخش بسیاری از گزارش‌های مردمی از طریق سامانه ۱۵۲۶ حاصل شد.

وی از برگزاری ۳۵ هزار و ۳۳ نفر ساعت دوره آموزشی برای کارکنان این اداره کل طی سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: برای مودیان مالیاتی نیز ۱۲ هزار و ۹۷۶ نفر ساعت دوره آموزشی برگزار شد.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان ادامه داد: سال ۱۴۰۲ بیش از ۹۸ و دو دهم درصد درآمدهای استان از محل درآمدهای مالیاتی حاصل شد.

کد خبر 751686

دیگر خبرها

  • چرا ارتش انقلابی چین، مدافع منافع ملی شد؟ / چگونه ارتش چین از اقتصاد کنار گذاشته شد؟
  • به اجرا گذاشتن دیپلماسی فعال گازی در منطقه در جهت تحقق منافع ملی و توسعه درآمدهای ارزی
  • اولویت‌های صندوق ذخیره فرهنگیان در سال جهش تولید اعلام شد
  • ناوبری هوایی ایمن، کارآمد و اقتصادی پروازهای داخلی و خارجی
  • نوسازی مجموعه ورزشی فجر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی
  • فعالیت ۳۰هزار خادم‌یار رضوی در ۱۹حوزه تخصصی فرهنگی و اقتصادی
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی تفکیک پسماند در تهران!
  • افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی استان سمنان
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی مافیای پسماند در تهران
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟