Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - چابهار- ايرنا - مدير کل استاندارد سيستان و بلوچستان گفت: نقاط مرزي و بازارچه هاي اين استان چارت تشيکلاتي اداري، امکانات و نيروي انساني براي رعايت استانداردهاي لازم در زمينه صادرات و واردات کالا را ندارند.

اسماعيل عاقلي روز چهارشنبه در چهارمين نشست از پنجمين گردهمايي منطقه اي نظارت بر اجراي استاندارد منطقه يک کشور که در چابهار برگزار شد اظهار داشت: استاندارد سازي نيروي انساني، تصويب چارت تشکيلاتي اداري، اختصاص تجهيزات و امکانات خودروي اداري در تمام شهرستان هاي سيستان و بلوچستان ضروريست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: براي انجام امورات استاندارد در شهرستان هاي سيستان و بلوچستان بويژه نقاط مرزي و بازارچه ها با مشکلات عديده اي مواجه هستيم.
مدير کل استاندارد سيستان و بلوچستان گفت: براي انجام امورات اداري نخست بايد خود داراي استاندارد باشيم تا بر استاندارد سازي ديگر موارد تاکيد داشته باشيم.
مدير عامل منطقه آزاد چابهار نيز اظهار داشت: حضور اداره استاندارد در اين منطقه ضروريست و بايد اقدامات لازم در اين زمينه انجام شود.
عبدالرحيم کردي افزود: رعايت استاندارد در تمام کالاها ضروريست و در سالهاي اخير با وجود تمام مشکلات، اداره استاندارد حضوري خوب در منطقه آزاد چابهار داشته است.
وي گفت: چابهار مورد توجه رهبر معظم انقلاب است و براي آباد سازي سواحل مکران تاکيد ويژه اي دارند.
سرپرست فرمانداري شهرستان ويژه چابهار نيز اظهار داشت: اين شهرستان يکي از بهترين نقاط براي صادرات و واردات کالاست و مرزهاي آبي و خاکي آن فاقد نيروي انساني و امکانات براي انجام کارهاي استاندارد است.
رحمدل بامري افزود: در مرز ريمدان بايد نيروي انساني و امکانات لازم براي استاندارد سازي صادرات و واردات کالا پيش بيني شود.
مسئول دفتر نمايندگي مقام معظم رهبري در امور اهل سنت چابهار نيز گفت: بايد در تريبون هاي مختلف جايگاه استاندارد، فعاليت ها و اهميت آن تشريح شود.
ابراهيم غلامي افزود: نبايد کالايي که استاندارد لازم را ندارد مورد تاييد قرار گيرد و در بازار عرضه شود.
معاون نظارت بر اجراي استاندارد سازمان ملي استاندارد ايران نيز اظهار داشت: هدف از برگزاري اين نشست ها بررسي مسائل و مشکلات حوزه اداري و ارزيابي عملکرد، بررسي راهکارهاي جديد در حوزه نظارت بر اجراي استاندارد و کمک به توسعه مناطق مختلف است.
وحيد مرندي مقدم افزود: در اين نشست ميزان مغايرت کالاهايي که داراي پروانه بوده و پس از نشان استاندارد مشخص مي شود که استانداردهاي لازم را ندارند، مورد بررسي قرار گرفته و ميزان پوشش استاندارد نيز مورد بررسي قرار مي گيرد.
وي بيان کرد: منطقه يک کشور شامل استان هاي سيستان و بلوچستان، خراسان شمالي، جنوبي و رضوي و کرمان است.
وي بر طرح تحول استاندارد براساس يک نظام هماهنگ تاکيد کرد و افزود: مشکلات پيش روي مطرح شده در حوزه استاندارد سيستان و بلوچستان مورد بررسي قرار مي گيرد.
3043**3213
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۹۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه تأمین آب اضطراری سیستان و بلوچستان الگویی کشوری است

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: پروژه تامین آب اضطراری منطقه سیستان و زاهدان یک طرح الگو در کشور است و نشان می‌دهد که اگر پای کار باشیم می‌توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در حاشیه بازدید از طرح تامین آب اضطراری منطقه سیستان و زاهدان که به همراه فداحسین مالکی نماینده مردم شریف زاهدان در مجلس شورای اسلامی انجام شد، از زحمات مجموعه کارکنان وزارت نیرو، شرکت‌ها و پیمانکاران که به صورت جهادی در اجرای این پروژه فعالیت کرده اند، تشکر و قدردانی کرد.

وی گفت: با تلاش تمام مجموعه وزارت نیرو، شرکت‌ها و پیمانکاران این طرح بزرگ انجام گرفت و همه پای کار آمدند تا طرح حفر چاه و انتقال آب انجام شود و این در حالی انجام گرفت که در سال گذشته این منطقه بیابان بود و بیشترین حجم طوفان‌ها را در منطقه داشتیم و شرایط کار در منطقه بسیار سخت بود.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: از سوی دیگر شرایطی حاکم بود که آب چاه نیمه‌ها در حال اتمام بود و مردم گلایه‌مند و نگران از شرایط پیش رو بودند.

وی گفت: خداوند در کنار تلاش همه مجموعه‌ها، نعمت بارندگی در شمال استان سیستان و بلوچستان را عطا کرد و چاهک های در حال خشکیدن حیات دوباره گرفتند.

کرمی بیان داشت: طرح انتقال آب دریا نیز طرح بی‌نظیری است که با نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب بخشی از اعتبارات مورد نیاز نیز از صندوق ذخیره ملی تامین شد و این طرح بزرگ هم اکنون در حال اجراست. کیفیت در اجرای کار بسیار مهم است و باید بر کیفیت امور نظارت شود.

وی عنوان کرد: پروژه تامین آب اضطراری منطقه سیستان یک پروژه بی‌نظیر و الگو است و نشان می‌دهد که اگر بخواهیم در کشور پروژه‌های بزرگ انجام دهیم می‌توانیم به سرعت کار را شکل دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سرعت در اجرای طرح‌ها را در پروژه‌های دیگر نیز می‌توانیم ببینیم به طوری که در حوزه ساخت بزرگراه در گذشته سالی 10 الی 15 کیلومتر در استان احداث می‌شد اما امسال این رقم به 180 کیلومتر رسیده است که جای قدردانی از دست‌اندرکاران این مجموعه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پروژه تأمین آب اضطراری سیستان و بلوچستان الگویی کشوری است
  • ارتقای راه‌های سیستان وبلوچستان به بزرگراه نیازمند ۳۰ همت
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۲۴ درصدی حجم مبادلات اقتصادی از پایانه مرزی میرجاوه
  • ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است
  • ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • ثبت ۲۱ رکورد جدید در پی بارش‌های سیل‌آسای سیستان و بلوچستان
  • بارش‌های سیل‌آسا در سیستان و بلوچستان 21 رکورد جدید ثبت کرد
  • ثبت ۲۱ رکورد جدید بارشی در سیستان و بلوچستان
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان